مقالات و رویدادها

چگونه یک فنجان قهوه ی سبزدرست کنیم

 

قهوه سبز ( green coffee ) : قهوه از سالها قبل به عنوان نوشیدنی به رنگ قهوه ای ، با عطر و طعم عالی شهرت داشته است. پس احتمالا برای شما عجیب خواهد بود که دانه های قهوه سبز رنگ را تهیه کنید و نوشیدنی مورد علاقه خود را اینگونه مصرف کنید.

دانه های قهوه ی سبز روست نشده یاگرین کافی زمانی مورد توجه قرارگرفتند که محققان کشف کردند فواید زیادی برای سلامتی دارند. این دانه ها همان دانه های قهوه ای هستند که شما روزانه به شکل نوشیدنی مصرف می کنید اما فقط یک تفاوت بزرگ وجود دارد، این دانه ها بوداده یارست شده نیستند، اما اثرات مثبت زیادی روی سلامتی شما دارند.

دانه ی قهوه سبز رست نشده

دانه های قهوه در ابتدا سبزند و غنی از ترکیب حیاتی سلامتی به نام اسید کلروژنیک هستند که به ویژه باعث کاهش وزن شده و ازبسیاری از مزایای سلامتی دیگربرخوردارند. این دانه ها اغلب برای استفاده تجاری بوداده شده یا روست می شوند تا طعم و عطر دیگری پیدا کنند.

 هنگامی که دانه های قهوه سبز را به انتخاب خود پیدا وتهیه کردید ، قدم بعدی این است که این دانه ها را به یک نوشیدنی سالم تبدیل کنید. روش های مختلفی برای دم کردن یک فنجان قهوه سبز وجود دارد که مایلید برای آرامش و کسب خواص مفید آن ، آن را بنوشید.

دانه های قهوه ماهیت پیچیده ای دارند. حدود 40 ماده مختلف وجود دارد که مسئول طعم و مزه و همچنین فواید قهوه برای سلامتی هستند. اگر بیش از 15 دقیقه در حالت دم قرار گیرد، رنگ آن نیز تغییرخواهدکرد. بنابراین باید از روش مناسبی برای به دست آوردن نوشیدنی عالی خود استفاده کنید.

 

چگونه می توان دانه های قهوه سبز ی که روست نشده اند را نوشید؟

 

 

 

توصیه ها

·   همیشه از دانه های قهوه با بهترین کیفیت استفاده کنید تا بهترین طعم را داشته باشید. برای خلاص شدن از اثرات مضر سموم دفع آفات ، می توانید از یکی از محصولات کشاورزی ارگانیک استفاده کنید.

·  اگر به قهوه حساسیت دارید یا مشکل می توانیدآن راهضم کنید، قبل از مصرف این نوشیدنی با پزشک خود مشورت کنید.

 

 

 

 

 

روش دم کردن دانه های قهوه سبز

مواد لازم

• دانه های قهوه سبز (قهوه ی عربیکا  یا قهوه ی روبوستا  20 گرم
• آب گرم 300 میلی لیتر یا 2 فنجان
• عسل یا شکر درصورت تمایل (آپشنال)

• دانه های قهوه سبز را در گریندر آسیاب کنید تا بسته به سلیقه مان و همچنین دستگاه مورد استفاده، پودر ریز یا درشتی بدست آورید. دانه های قهوه سبز دانه های روست شده نیستند ، از این رو آسیاب کردن آنها بسیار سخت است. به همین دلیل برای پودرکردن آن به یک آسیاب سنگین نیاز خواهید داشت.


• این پودر را به دو فنجان تقسیم کرده و آب داغ بریزید. آب باید گرم باشد ودر حال جوش نباشد (حدود 90 درجه سانتیگراد).
• بگذارید مخلوط به مدت 10 دقیقه بماند و سپس مخلوط را با الک خوب صاف کنید تا نوشیدنی شما آماده نوشیدن شود.
• در صورت لزوم، اگربه منظورکسب مزایایی که قهوه ی سبزبرای سلامتی داردآن رامصرف می کنید می توانید به آن قند یا عسل اضافه کنید. ولی توصیه می شود که آن را بدون هیچ افزودنی استفاده کنید.

نوش جان ..

06 دی 1399

چگونه یک فنجان قهوه سبز درست کنیم

مقالات مرتبط

DNN