مقالات و رویدادها

کشاورزان کلمبیایی از اوایل دهه 1800 کشت قهوه را آغاز کردند. این دانه ها در کنار کوه fincas"" با ارتفاع 1200 تا 2000 متر از سطح دریا کشت می شوند. در حال حاضر کلمبیا حدود 12 % قهوه جهان را تولید می کند .

قهوه کلمبیا دارای بافت و اسیدیته متوسط و طعمی کاراملی با رایحه آجیلی می باشد.

برخی از گونه های قهوه کلمبیا شامل typeica - bourbon - caturra - maragogype – که همه از نوع عربیکا می باشند. با توجه به حجم زیاد قهوه تولید شده درکلمبیا، این کشور یکی از تامین کننده های قهوه فوری در جهان می باشد و قهوه فوری را با طعم بسیار نرم و مطلوبی روانه بازار می کند.

گفته می شود که برند starbucks به طور غیر قابل باوری به قهوه های کلمبیا متکی است .تا جایی که این موضوع باعث شده است آنها بصورت مستقل اقدام به برداشت برخی از بهترین لوبیاهای قهوه برای منوی سرو خود کنند.

این برند معروف از دانه های کلمبیا الپنول که دارای بافت و اسیدیته متوسط و نت های مزه ای از توت سیاه و شکلاتی می باشد و همچنین دانه قهوه ال کوبرادون که دارای اسیدیته آبدار و طعمی نزدیک به توت و عطر گل است استفاده می کند.

قهوه کلمبیا

مناطق قهوه کلمبیا

سه تا از برجسته ترن قهوه های کلمبیا را با نامهای مدلین ، ارمنستان و مانیزالس ( نام منطقه ای که در آن کشت می شوند ) نامگذاری کرده اند که برای سهولت معاملات در بازارهای بزرگ قهوه با نام اختصاری MAM شناخته می شوند.

یکی از بهترین قهوه های کلمبیایی Medeline supremo است که سطح اسیدیته نسبتا بالایی دارد و با قهوه کوه جامائیکا رقابت می کند.

02 بهمن 1398

قهوه کلمبیا

مقالات مرتبط

DNN