مقالات و رویدادها

قهوه کلمبیا به دلیل کیفیت و طعم خوشمزه اش در سراسر دنیا مشهور است. در حقیقت ، همراه با چند کشور دیگر ، قهوه کلمبیا به عنوان یکی از بهترین های جهان شناخته می شود. اما چه چیزی قهوه یک کشور را بهتر از دیگری می کند؟ آیا عوامل دیگری جز قهوه مهم هستند ؟ سؤال ساده ای نیست ، بنابراین ادامه دهید تا بدانید چه چیزی قهوه کلمبیا را از دیگر قهوه ها متمایز ساخته است.

سه عامل اصلی وجود دارد که کیفیت قهوه را تعیین می کند (و ما در اینجا در مورد دانه خام صحبت می کنیم ، نه فنجان قهوه آماده ای که در خانه یا کافه محلی خود می نوشید: طعم قهوه آماده می تواند با استفاده از بد بو کردن ، تکنیک دم کردن ضعیف یا ذخیره نامناسب آن عالی یا خراب شود). در زیر سه عامل ذکر شده و همچنین توضیحاتی مبنی بر تاثیرهرعامل و تفاوت اساسی آنها در ایجاد طعم بسیار خوب قهوه کلمبیا .

جغرافیا و آب و هوا

قهوه محصولی حساس است و برای رشد به شرایط جغرافیایی وآب و هوایی مناسب نیاز دارد. کلمبیا از لحاظ جغرافیایی و آب و هوا شرایط مناسب برای پرورش قهوه را داراست. غنای طعمی قهوه کلمبیایی که برای آن جشن گرفته می شود ، عمدتاً به یک آب و هوای عالی ، خاک مناسب و میزان دقیق بارندگی ارتباط دارد. قهوه در جاهایی با حداقل 200 سانتی متر (80 اینچ) بارندگی در سال و همچنین در مکان هایی که دما هرگز زیر انجماد فرو نمی رود ، رشد می کند.

زمین کوهستانی کلمبیا ، موقعیت گرمسیری ، بارندگی زیاد - اما با مقدار کافی از نور خورشید ، و آب و هوای نسبتاً معتدل برای یک کشور شرایط باورنکردنی کامل و مناسبی برای رشد قهوه ایجاد می کند. مردم غالباً می گویند که کلمبیا از تنوع زیستی شگفت انگیز و محلی های دوست داشتنی خود برکت گرفته است ، اما فارغ ازاین عوامل تاثیر گذار ، بزرگترین نعمت آن ، آب و هوا و جغرافیای ایده آل برای رشد برخی از بهترین قهوه های جهان می باشد.

چرا قهوه کلمبیا اینقدر خوب است

روند رشد و برداشت

اما فقط این عامل برای تولید قهوه درجه یک تضمین کننده نیست. اگر روشهای رشد و جمع آوری دانه های قهوه شما نامناسب یا ضعیف اجرا شود ، داشتن آب و هوا و زمین مناسب هم کفایت نمی کند. بهترین قهوه در دامنه های شیب دار پرورش داده می شود ، که به طور ایده آل توسط درختان و گیاهان موز احاطه شده است .

درختان موزسایه مورد نیاز شما را فراهم می کند و مانع از ریختن لوبیا ی قهوه در آفتاب گرم می شوند - سپس هر لوبیا با دست تهیه می شود. بله ، درست خواندید: هر یک از نزدیک به 600000 تولید کننده قهوه در کلمبیا هر مقدار برداشت خود را با دست می چینند.

این فرایند دستی را نباید دست کم گرفت. یک دستگاه نمی تواند تفاوت بین لوبیا سبز ، لوبیا های نارس ، لوبیا های شیرین و گیلاس قهوه ایده آل را بیان کند. اما یک انسان می تواند، و سخت کوشی و انگشتان تاول زده از قهوه های برداشت شده ده ها هزار نفر گواه طبیعی این فرآیند طاقت فرسا است. با این حال ، آنها دوست دارد این قهوه را صادرکنند ، وانتخاب این فرایند به این معنی است که تنها بهترین دانه های قهوه را به فنجان شما می ریزند (گرچه همراه با پردازش دانه های با کیفیت بالا که برای لیوانهای خارجی تهیه می شود لوبیای بد نیزهمچنان پردازش شده و متأسفانه در فنجان اکثر کلمبیایی ها سرو می شود).

چرا قهوه کلمبیا اینقدر خوب است

نوع قهوه

قهوه فقط قهوه نیست دو نوع مختلف دانه قهوه وجود دارد: arabica و robusta (و همچنین انواع جدیدی که در آن دو گونه تولید می شود) کلمبیا با داشتن زمین و آب و هوای مناسب خود ، جزء معدود کشورهایی است که 100٪ لوبیای عربی تولید می کند. اما این چه ارتباطی با کیفیت قهوه کلمبیا دارد؟

واقعاً ساده است Arabica به طور گسترده ای به عنوان لوبیای برتر شناخته می شود ، و با داشتن طعمی شیرین تر و سبک تر و همچنین کافئین کمتر و نت های اسیدی قوی تر مشهور گشته است. به طور خلاصه ، arabica یک قهوه خوشمزه تر و غنی تر از robusta تولید می کند ، و قهوه کلمبیا با داشتن 100٪ خصوصیات یک دانه عربیکا یک قهوه شگفت انگیز است.

همانطور که اشاره کردیم ، برای دریافت حتی بهترین قهوه روی زمین اگر رست نامناسب باشد ، یا شما آن را زیاده از حد بجوشانید پس انتظار یک فنجان قهوه در سطح جهانی را نداشته باشید. با این حال ، اگر به دنبال لذت بردن از یک فنجان بهترین قهوه در جهان هستید ، بیشتر از کلمبیا به دنبال چیز دیگری نباشید. و حالا شما دقیقا می دانید که چرا قهوه کلمبیا خیلی خوب است!

02 بهمن 1398

چرا قهوه کلمبیا اینقدر خوب است؟

DNN